Smart tv kijken op je eigen tv

Een smart tv is een televisie met internetverbinding. Daardoor heb je toegang tot handige en leuke apps, gemiste uitzendingen en streaming video’s van diensten als Netflix en YouTube. Je kunt op deze manier de nieuwste films, series en sportwedstrijden meteen op je tv bekijken. Daarnaast is het mogelijk je tv te koppelen aan andere apparaten in huis via je WiFi netwerk. Je kunt nu vanaf je tablet of PC draadloos beelden versturen of content streamen. En omdat je tv nu aangesloten is op het netwerk is het vaak ook mogelijk om op je tv te surfen op het internet. Je kunt een kant-en-klare smart tv kopen, maar met een simpele aanpassing maak je van je tv een smart tv.

De mogelijkheden van een smart tv

Een interessante toevoeging van een smart tv is de mogelijkheid tot het installeren van applicaties. Je kunt je tv meer gaan zien als een soort computer. Denk hierbij aan apps als YouTube, Video on Demand diensten, maar ook social media, games en entertainment en bijvoorbeeld nieuws en weer. Ook kun je op veel smart tv gemiste uitzendingen makkelijk terugzien en de tv gebruiken voor diensten als skype en het kijken van foto’s en luisteren van muziek.

Maak van je tv een smart tv
Als je graag de voordelen van een smart tv op je tv wilt, maar niet meteen een nieuwe tv wilt aanschaffen kun je ook van je huidige tv een smart tv maken. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je een keer de Android tv box aanschaft en daarna niet vastzit aan een duur abonnement. De updates en apps zitten hierbij inbegrepen. Het is een kwestie van het aansluiten van de box aan de tv en het stopcontact en je heb van je tv een smart tv gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *