Het gemak van een elektrische garagedeur

Als je het ook zat bent om elke keer speciaal de garagedeur open te maken en omhoog te tillen voordat je je auto veilig kunt parkeren is het een mogelijkheid te gaan voor het aanschaffen van een elektrische garagedeur. Hiermee installeer je een stukje gemak en veiligheid voor jou en je auto. Je hoeft nooit meer de auto uit om de deur te openen, maar deze gaat automatisch open met een druk op de knop, of zelfs vanzelf als je aan komt rijden.

De voordelen en mogelijkheden

Naast dat het natuurlijk erg gemakkelijk is dat je niet meer de auto uit hoeft om de garage te openen biedt het monteren van een elektrische garagedeur voor meer voordelen. De deuren zijn voorzien van anti-inbraak bewaking wat zorgt voor veiligheid voor jou en je gezin. De deuren hebben een vergrendelsysteem wat effectief is tegen het openbreken van de deur. Het is mogelijk om de elektrische deuren te laten lopen op groene stroom door het installeren van een zonnepaneel. Ook zit er een ventilatie mogelijk op de deuren, wat handig is als de garage geen of weinig ramen en deuren heeft.

Veiligheid

De elektrische garagedeuren hebben een veiligheidskeurmerk wat is getest op verschillende vlakken. Zo zijn de geleiderails, zijwanden en kabelleidingen afgesloten waardoor je er niet met je vingers tussen kunt komen. Daarnaast zit er een sensor aan de onderkant van de deur die ervoor zorgt dat als er iets tussen zit de deur meteen stop met sluiten. Hierdoor is er geen risico om vast te zitten onder de deur, de deur zal zich automatisch weer openen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *