Gebruik internet voor het vinden van Helderzienden

Helderzienden zijn personen die in staat zijn om in het verleden, het heden en de toekomst te kijken. Een helderziende krijgt beelden door en kan hiermee bepaalde informatie geven aan mensen die op zoek zijn naar deze informatie. Je kan hierbij denken aan mensen die meer willen weten over wat de toekomst voor hen in petto heeft, maar ook zijn helderzienden in staat om contact te maken met overlevenden en meer duidelijkheid te geven op dat vlak.

Helderzienden-hulplijn

Je kan aan informatie over het gebeurtenissen in het verleden, het heden en de toekomst komen door fysiek bij een helderziende langs te gaan en een reading te laten doen, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om via het internet of per telefoon in contact te komen met een helderziende. Een schetsend voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de hulplijnen die je voorbij ziet komen op de televisie. Hierbij is er sprake van een live-uitzending en kunnen mensen live naar de studio bellen om meer informatie te krijgen over wat hun toekomst zal brengen. De helderziende in de studie kan hen dan vaak meer informatie geven voor middel van het leggen van bijvoorbeeld tarotkaarten. Daarnaast zijn er ook websites die hun diensten aanbieden via e-mail. Je kan dan een e-mail sturen naar een helderziende met bepaalde vragen, en deze helderziende zal je dan ook via de e-mail antwoord geven.

Jomanda

Eén van de meest bekende Nederlandse helderzienden is Jomanda. Echter, heeft zij de wereld van de helderzienden niet altijd een even goede naam gegeven. Zo zou zij alternatieve methoden gebruiken om bepaalde ernstige en dodelijke ziekten te genezen, maar overleden mensen alsnog. Zij zou deze ziekten kunnen genezen door middel van door haar ingestraald kraanwater. Tegenwoordig is Jomanda minder actief, maar tussen 1992 en 1999 hield zij grootschalige readings die open waren voor publiek. Meer over dit onderwerp lees je hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *